Nieuws


21 juni, 2022

Bereikbaarheid op 28 juni 2022

Ter informatie: op dinsdagmiddag 28 juni a.s. hebben onze bewindvoerders, budgetconsulenten en MT-leden een cursus op locatie. Zij zijn daardoor vanaf 12.00 uur niet meer bereikbaar.

Ons kantoor is deze middag wel gewoon telefonisch bereikbaar.


30 mei, 2022

Betalingen rond Pinksteren

Let op: in verband met 2e Pinksterdag op maandag 6 juni a.s., worden alle betalingen voor die dag één werkdag eerder aangeboden en verwerkt bij de banken. Het zak- en leefgeld voor die dag staat dan aan het einde van de betreffende middag (vrijdag 3 juni 2022) op de leefgeldrekening.

Denkt u er aan om eventuele extra geldaanvragen tijdig in te dienen?

Op 2e Pinksterdag is ons kantoor gesloten.


17 mei, 2022

Bereikbaarheid op 19 mei & Betalingen rond Hemelvaartsdag 26 mei

Let op: vanwege een personeelsbijeenkomst is ons kantoor op donderdag 19 mei a.s. vanaf 14.00 uur gesloten en daardoor zijn wij vanaf 14.00 uur ook niet meer telefonisch bereikbaar. U kunt eventueel een e-mail sturen naar info@sbbzorg.nl. Op vrijdagochtend 20 mei staan wij weer voor u klaar; dan wordt ook uw eventuele e-mail in behandeling genomen.

—————————————————————————————————-

In verband met Hemelvaartsdag op donderdag 26 mei a.s., worden alle betalingen voor die dag één werkdag eerder aangeboden en verwerkt bij de banken. Het zak- en leefgeld voor die dag staat dan aan het einde van de betreffende middag (woensdag 25 mei 2022) op de leefgeldrekening.

Denkt u eraan om eventuele extra geldaanvragen tijdig in te dienen?

Op Hemelvaartsdag is ons kantoor de hele dag gesloten!


5 april, 2022

Let op: wijziging in betalingen rond Pasen!

In verband met Goede Vrijdag op 15 april en tweede paasdag op maandag 18 april a.s., worden alle betalingen voor die dagen op donderdag 14 april aangeboden en verwerkt bij de banken.

Het zak- en leefgeld voor die dagen staat op donderdag 14 april a.s. aan het einde van de middag op de leefgeldrekening. Denkt u er aan om extra geldaanvragen tijdig in te dienen?

Op tweede paasdag (maandag 18 april 2022) is ons kantoor gesloten.


4 januari, 2022

Tarieven 2022

De tarieven voor onze dienstverlening in 2022 treft u aan bij de downloads.


5 oktober, 2021

Gebruik DigiD en QR-code cliënten

In deze tijd wil iedereen graag een QR code hebben om te bewijzen dat je bent gevaccineerd en zonder problemen bij de horeca, musea en theaters naar binnen kunt. De makkelijkste weg is om dat via de app te doen, maar daar heb je een DigiD voor nodig.

Een DigiD-code is strikt persoonlijk. Deze mag uitsluitend door de betrokkene zelf worden gebruikt.
Ook als je een wettelijk vertegenwoordiger hebt zoals een bewindvoerder, mentor of curator mag deze nooit jouw DigiD gebruiken! Het is eigenlijk een digitale handtekening en je zet ook niet voor iemand anders zijn of haar handtekening. Logisch toch?

Maar wat als ik nu zelf geen DigiD heb of kan gebruiken maar ik juist in deze tijd wél een QR wil hebben, want anders kan ik nergens meer naar binnen?
Gelukkig is het ook zonder DigiD mogelijk om een papieren QR-code van je corona vaccinatiebewijs aan te vragen. Soms kan dat via de zorginstelling, maar vaak kun je het ook zelf doen, of via een familielid of mentor.

Je hebt alleen het BSN-nummer van de client nodig en de 4 cijfers van de postcode van het adres waarmee hij/zij ingeschreven staat bij de basis-administratie van de gemeente. Voorwaarde is wel dat de vaccinatie geregistreerd is bij het RIVM.

Je belt naar 0800-1351 en je vraagt om door verbonden te worden met
de helpdesk print vaccinatiebewijs (nummer 921003).

Zij sturen een vaccinatiebewijs/coronabewijs op papier naar mensen die niet over DigiD en/of een mobieltje/computer beschikken.

Je krijgt dan een bandje aan de lijn met instructies.
Je kunt daar dan het BSN-nummer en de 4 cijfers van de postcode van het woonadres van de cliënt intoetsen.
De papieren versie van de QR wordt dan naar het woonadres van de cliënt gestuurd.

Succes!


31 mei, 2021

Telefonie

Op dinsdag 1 juni 2021 stapt SBB Zorginstellingen over op een nieuwe telefooncentrale.

Dankzij een goede voorbereiding gaan we er van uit dat u als beller niets merkt van deze wijziging.

Mocht u desondanks tóch problemen ervaren, dan bieden wij u hierbij onze welgemeende excuses aan.

Probeert u het in dat geval op een later tijdstip nogmaals, of stuur een e-mail met uw vraag/opmerking naar info@sbbzorg.nl.

Bij voorbaat dank voor uw begrip!

 


19 mei, 2021

Let op: wijziging in betalingen rond 2e Pinksterdag!

In verband met 2e Pinksterdag op maandag 24 mei a.s., worden alle betalingen voor die dag één werkdag eerder aangeboden en verwerkt bij de banken.

Het zak- en leefgeld voor die dag staat dan aan het einde van de betreffende middag (vrijdag 21 mei) op de leefgeldrekening.

Denkt u er aan om eventuele extra geldaanvragen tijdig in te dienen?

Op 2e Pinksterdag is ons kantoor gesloten.


7 mei, 2021

Let op: wijziging in betalingen rond Hemelvaartsdag!

In verband met Hemelvaartsdag op donderdag 13 mei a.s., worden alle betalingen voor die dag één werkdag eerder aangeboden en verwerkt bij de banken.

Het zak- en leefgeld voor die dag staat dan aan het einde van de betreffende middag (woensdag 12 mei) op de leefgeldrekening.

Denkt u er aan om eventuele extra geldaanvragen tijdig in te dienen?

Op Hemelvaartsdag is ons kantoor gesloten.


30 april, 2021

Bankkosten ABN AMRO bank

Door een technische fout bij de ABN-AMRO bank zijn er per ongeluk maandelijkse bankkosten geïnd van de leefgeldrekening van onze cliënten.

(Normaal worden de totale bankkosten alleen van de beheerrekening geïnd; per saldo is er dus niet méér geld betaald dan anders).

Helaas kan de bank dit niet meer herstellen en biedt hiervoor oprechte excuses aan.

Bij vragen kunt u contact opnemen met uw bewindvoerder / budgetconsulent.